Det är nu 25 år sedan Meja debuterade som soloartist med det självbetitlade albumet Meja. Sedan följde hits som All ’bout the money, How crazy are you? och duetten Private emotion tillsammans med Ricky Martin.

Nordiska Favoriter

Meja sparkar igång detta jubileums-år med singeln I know how you feel. En härligt upplyfande och retrodoftande poplåt som producerats av inga mindre än Andreas Kleerup och Thor McQueen.
Låten är skriven av Meja, Josh Alexander och Billy Steinberg och handlar om att ge tröst till någon och att förstå vad den andra känner.

Om låten berättar Meja för bloggen:

I know how you feel skrevs, som så många av mina låtar, på en av mina resor till Los Angeles. Billy Steinberg hämtade upp mig och så körde vi till Josh Alexanders hus. Där tillbringade vi dagen med att skulptera låten med piano och sång. Orginaldemon låter väldigt annorlunda… Jag ville skriva en låt om tröst, om att bli förstådd och att förstå. Ett positivt budskap, även om texterna är det motsatta. Andreas Kleerup kom på idén att göra en Phil Spector-ish produktion för att få en feel good vibe i låten. Jag är väldigt nöjd med resultatet.”

Meja kommer ge oss ännu fler nya låtar under året, men även spela in klassiska pärlor i nya versioner, samt albumet Kozmic Surfer. Så 2021 blir definitivt Mejas år. Om inget så börjar det väldigt lovande med denna pop-karamell som hon släppt idag.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.