Det är nu 25 år sedan Meja debuterade som soloartist med det självbetitlade albumet Meja. Sedan följde hits som All ’bout the money, How crazy are you? och duetten Private emotion tillsammans med Ricky Martin.

Meja sparkar igång detta jubileums-år med singeln I know how you feel. En härligt upplyfande och retrodoftande poplåt som producerats av inga mindre än Andreas Kleerup och Thor McQueen.
Låten är skriven av Meja, Josh Alexander och Billy Steinberg och handlar om att ge tröst till någon och att förstå vad den andra känner.

Om låten berättar Meja för bloggen:

I know how you feel skrevs, som så många av mina låtar, på en av mina resor till Los Angeles. Billy Steinberg hämtade upp mig och så körde vi till Josh Alexanders hus. Där tillbringade vi dagen med att skulptera låten med piano och sång. Orginaldemon låter väldigt annorlunda… Jag ville skriva en låt om tröst, om att bli förstådd och att förstå. Ett positivt budskap, även om texterna är det motsatta. Andreas Kleerup kom på idén att göra en Phil Spector-ish produktion för att få en feel good vibe i låten. Jag är väldigt nöjd med resultatet.”

Meja kommer ge oss ännu fler nya låtar under året, men även spela in klassiska pärlor i nya versioner, samt albumet Kozmic Surfer. Så 2021 blir definitivt Mejas år. Om inget så börjar det väldigt lovande med denna pop-karamell som hon släppt idag.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply