Det är nu 25 år sedan Meja debuterade som soloartist med det självbetitlade albumet Meja. Sedan följde hits som All ’bout the money, How crazy are you? och duetten Private emotion tillsammans med Ricky Martin.

DOLBY ATMOS

Meja sparkar igång detta jubileums-år med singeln I know how you feel. En härligt upplyfande och retrodoftande poplåt som producerats av inga mindre än Andreas Kleerup och Thor McQueen.
Låten är skriven av Meja, Josh Alexander och Billy Steinberg och handlar om att ge tröst till någon och att förstå vad den andra känner.

Om låten berättar Meja för bloggen:

I know how you feel skrevs, som så många av mina låtar, på en av mina resor till Los Angeles. Billy Steinberg hämtade upp mig och så körde vi till Josh Alexanders hus. Där tillbringade vi dagen med att skulptera låten med piano och sång. Orginaldemon låter väldigt annorlunda… Jag ville skriva en låt om tröst, om att bli förstådd och att förstå. Ett positivt budskap, även om texterna är det motsatta. Andreas Kleerup kom på idén att göra en Phil Spector-ish produktion för att få en feel good vibe i låten. Jag är väldigt nöjd med resultatet.”

Meja kommer ge oss ännu fler nya låtar under året, men även spela in klassiska pärlor i nya versioner, samt albumet Kozmic Surfer. Så 2021 blir definitivt Mejas år. Om inget så börjar det väldigt lovande med denna pop-karamell som hon släppt idag.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011