Snart är det sommar och då passar det ju extra bra med en roadtrip. Att bara ta sig ut på vägarna och upptäcka den svenska sommaren. Det är precis det vi ger oss ut på tillsammans med Regimen som här släpper sin första singel sedan 2019.

POPMUZIK LOVER 2

Regimen slog ju igenom stort med singeln Bira bärs 2015 och har sedan dess släppt singlar som blivit stora hits på de olika streamingplatformarna. Efter några tysta år är Tobias Andrén och Oliver Berger nu tillbaka med singeln Roadtrip. Här bjuder duon oss på ännu en hit när de sätter soundtracket till sommar-Sverige med sitt sköna beat och starka popmelodi. De är verkligen tillbaka med besked skulle jag säga med nya singeln som definitivt känns som ett stort steg fram för duon.

”Regimen har alltid symboliserat något större än oss själva. Det centrala har alltid varit att skapa något vi kan leva med. För vi vill vara levande och Roadtrip symboliserar just det. En evig strävan efter att få resa, se nya platser, med personer vi älskar. Och på så sätt föreviga våra gemensamma ögonblick. För livet handlar trots allt om ögonblick. Vi kan inte ta oss tillbaka, vi kan inte ta oss till framtiden. Men i ögonblick kan vi leva, Roadtrip är ett sånt ögonblick.”

Regimen
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011