Hur många har inte varit i ett till och från förhållande? Att man ses, sedan är det paus och sedan ses man igen för att sedan inte ses ett tag och så vidare. När någon (eller båda) vill ha friheten, men samtidigt tryggheten. Frustrerande, jag vet. Det är i alla fall precis det som AVEC sjunger om på nya singeln Feel Good. Att inte riktigt hänga med i den där emotionella berg- och dalbanan som just ett sådant förhållande erbjuder.

Allt producerat till en medryckande poplåt med stark melodi och lekfull känsla. Det blir underhållande och ganska långt ifrån den där frustrerande känslan sångerskan sjunger om. Men det är ju det fina med bra poplåtar; de kan vara väldigt glada i stil men ändå sjunga om de mest frustrerande situationer. För det ska ju någonstans finnas plats för att få dansa mellan tårarna också.

AVEC är en artist från Österrike som tidigare i år släppt singlarna My wife the depression och I don’t pray. Nu är det som sagt dags att gå in i sommaren tillsammans med sångerskan med nya singeln Feel Good.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply