Vad är bättre än en låt med Years & Years?
En låt med Years & Years OCH Kylie Minogue.
Den australiensiska pop-drottningen sjunge här duett med Olly Alexander på hans senaste singel Starstruck och gör det om möjligt än mer glittrande i stil och framförande med sin röst. Det är absolut väldigt mycket samma låt, men på det hela en kul ”uppgradering” och visst var ett samarbete mellan de båda liksom ofrånkomligt förr eller senare?
Olly berättar:

”Att jobba med Kylie är bokstavligen en dröm som går i uppfyllelse. Kylie är en ikon som har inspirerat mig sedan jag först började skapa musik, så detta känns helt otroligt. Jag frågade om Kylie var intresserad av att göra något på låten och jag är så tacksam att hon sa ja! Jag har gått på moln sedan dess och hon har verkligen givit låten så mycket; hennes röst är gudomlig och hennes närvaro är bara magi. Jag hoppas verkligen att människor tycker om detta ögonblick av kosmisk fantasi, jag är över månen och stjärnorna och planeterna att detta har hänt!”

Nu får vi bara hoppas att Kylie kommer att vara med på en originalsingel med Olly också. Det får gärna pop-gudarna förse oss med så snart som möjligt.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply