Vad är bättre än en låt med Years & Years?
En låt med Years & Years OCH Kylie Minogue.
Den australiensiska pop-drottningen sjunge här duett med Olly Alexander på hans senaste singel Starstruck och gör det om möjligt än mer glittrande i stil och framförande med sin röst. Det är absolut väldigt mycket samma låt, men på det hela en kul ”uppgradering” och visst var ett samarbete mellan de båda liksom ofrånkomligt förr eller senare?
Olly berättar:

POPMUZIK LOVER 2

”Att jobba med Kylie är bokstavligen en dröm som går i uppfyllelse. Kylie är en ikon som har inspirerat mig sedan jag först började skapa musik, så detta känns helt otroligt. Jag frågade om Kylie var intresserad av att göra något på låten och jag är så tacksam att hon sa ja! Jag har gått på moln sedan dess och hon har verkligen givit låten så mycket; hennes röst är gudomlig och hennes närvaro är bara magi. Jag hoppas verkligen att människor tycker om detta ögonblick av kosmisk fantasi, jag är över månen och stjärnorna och planeterna att detta har hänt!”

Nu får vi bara hoppas att Kylie kommer att vara med på en originalsingel med Olly också. Det får gärna pop-gudarna förse oss med så snart som möjligt.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011