Brittiska Billy Cullum ger oss andra singeln från sin nya era av musikaliskt utforskande. Som öppen queer-person har han funnit en stark vilja att berätta sin historier och inkludera genom musik. Singeln Hard Heart Work är en elektronisk kommersiell pop-singel som över ett 808-beat beskriver utmaningarna en ny förälskelse kan bära med sig. Låten i sig är luftig och atmosfärisk med en Troye Sivan vibb som både är behaglig och definitivt passar genren. Syntar och vacker sång skapar bredd och prat-sång partiet tre minuter in i låten är både sexigt och lite farligt.

POPMUZIK LOVER 2

Denna Londonfödda artist är inte bara en begåvad sångare utan även skådespelare och koreograf. Men nu är siktet inställt på att ta plats i världen av pop. Något Billy redan lyckats med då han hyllats av musikredaktörer världen över. Med sin nya ärliga framtoning om att vara queer-artist i pop-universumet finns det inte mycket som kan stoppa honom. Ni hör nya singeln här.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011