Efter vad vi antar har varit en tuff pappatid är nu äntligen en av Sveriges största DJ:s tillbaka. Under en period av tio år har Nause levererat mega-hits i bland annat Made Of, Hungry Hearts och Dynamite. Något som resulterat i listettor både i Sverige, världen och på den otroligt creddiga Billboard-listan. Efter spelningar runtom i hela världen blev denna duo till solo där nu Jacob Criborn fortsätter levers hits. Nya singeln Friend of a Friend andas dansgolv, men också radiovänlig pop och framförallt sommar! Här hör vi hur det sjungs om en relation som nu gått i kras och man helt enkelt återgått till att bli vän till en vän. Hög igenkänningsfaktor och catchy så det bara skriker om det. 

Följ på Apple Music

Med större skaparglädje och kreativitet än någonsin ser vi fram emot kommande släpp, men lyssnar fram tills dess på Friend of a Friend.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.