Att förlora en nära är något många sorgligt nog får erfara i sitt liv. I singeln Flicker sjunger Fate Under Fire om hur hans mor dog i hans armar. Här hör vi artisten känslomässigt reflektera kring hur livet skulle vara om han fick ett sista ögonblick med henne. Singeln fullkomligt omfamnar känslorna av sorg och de mörka fantasierna av att göra vad som helst för att få träffa den bortgångna igen. 

Popmuzik Podcast

Med en stor röst representerar sångaren en känslomässigt stark och ärlig artist. Soundet är atmosfärsikt och bär på svepande syntar, mjuka syntpads och stora trummor. Just trummor är något som artisten länge spelat själv och därav är ett starkt inslag i den egna musiken. Drivet att påbörja en artistkarriär kommer från hans bortgångna mor som sa till honom att arbeta med det han älskar. Något som resulterade i det nuvarande artistprojektet. Efter två EP-släpp, turnerande och diverse musikvideos har Fate Under Fire etablerat ett starkt artistnamn och fått erkännande från såväl radio som TV. Ni ser den rörande videon till Flicker här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Gareth Nugent – Even mountains fall
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.