Om du gillar de där mer drömliknande singer-songwriterlåtarna så kommer du garanterat att älska singeln Wildest dreams med Max Embers. Låten i sig är som flyta omkring med slutna ögon på en flod och bara låta sig färdas dit man kommer. Väldigt behaglig känsla.

Om låten berättar artisten för bloggen:

”Det är en låt om att ge dig själv tillstånd att hoppas, att drömma, att förundras över allt som är möjligt, att lita på att du har i dig vad som krävs för att uppnå allt du någonsin har drömt om, att påminna dig själv om att det finns skönhet i de små sakerna i livet, att se att det verkliga livet kanske inte behöver vara så annorlunda än dina vildaste drömmar – en insikt som personligen har befriat mig på de mest oväntade sätt.”

Wildest dreams är tagen från Max Embers kommande EP Idyllwild och kom till under fjolårets pandemi. När artisten kände att han behövde komma bort från Los Angeles och den påtagliga ångest som sångaren upplevde. Han hamnade i en AirBnB-husvagn och medan livet återvände till sångaren så gjorde även denna låt.
Du hör resultatet här nedan samt ser musikvideon.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply