Om du gillar de där mer drömliknande singer-songwriterlåtarna så kommer du garanterat att älska singeln Wildest dreams med Max Embers. Låten i sig är som flyta omkring med slutna ögon på en flod och bara låta sig färdas dit man kommer. Väldigt behaglig känsla.

Favoriter Apple Music

Om låten berättar artisten för bloggen:

”Det är en låt om att ge dig själv tillstånd att hoppas, att drömma, att förundras över allt som är möjligt, att lita på att du har i dig vad som krävs för att uppnå allt du någonsin har drömt om, att påminna dig själv om att det finns skönhet i de små sakerna i livet, att se att det verkliga livet kanske inte behöver vara så annorlunda än dina vildaste drömmar – en insikt som personligen har befriat mig på de mest oväntade sätt.”

Wildest dreams är tagen från Max Embers kommande EP Idyllwild och kom till under fjolårets pandemi. När artisten kände att han behövde komma bort från Los Angeles och den påtagliga ångest som sångaren upplevde. Han hamnade i en AirBnB-husvagn och medan livet återvände till sångaren så gjorde även denna låt.
Du hör resultatet här nedan samt ser musikvideon.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

KMR Studios
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.