Indie-rock kvartetten Luna Bay har sålt ut spelningar runtom i England och var påväg uppåt i sin karriär men så kom pandemin. Med nya singeln Lights Down blickar de framåt och ser hoppfullt på dagen när de kan ut och gigga under normala förhållanden igen. Singeln är ämnad att transportera oss till vårt första gig och har ett arenalikt sound. Distade syntar blandas med elektriska gitarrer livetrummor och en krispig och skarp stämma från bandets sångare. Soundet påminner mig både om rock men till viss del även punk, det är attityd inlevelse och emellanåt elektriskt drivet av coola syntar som skapar textur och variation i produktionen. 

Nordiska Favoriter

Med förhoppningen om att bandet snart får spela den här låten högt till en skrikande publik får vi åtminstone njuta av den i våra lurar. Ni hör singeln Lights Down här i bloggen!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011