Producent, multiinstrumentalist, låtskrivare och artist det är imponerande nog alla stolar talangfulla Tobias Dray sitter på. Orädd att experimentera med elektronisk popmusik och indie R&B gör han nyskapande pop på egna villkor. Aktuella singeln Twice är inget undantag och talar om de komplexa dynamiker som ofta ryms inom en relation. Låten är ett stycke välproducerad indiepop som bär på organiska trummor och ett överlag melankoliskt intryck. Det simpla men effektiva trumbeatet driver hela tiden låten framåt och ackompanjeras av atmosfäriska gitarrer samt Tobias snygga stämma som flera gånger når trestämmigt. 

Skicka in din musik

Då Tobias Dray inte är främmande för att sträcka ut handen och samarbeta med nya människor från olika genrer har han kommit i kontakt med diverse R&B sångare och låtskrivare. Något som nu resulterat i en liten samling låtar representativa för genreöverskridande indiepop som möter R&B. Denna EP kommer vara tillgänglig andra juli så fram tills dess är det bara att lyssna in den läckra låten Twice. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

POPMUZIK LOVER 2

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011