Efter att ha släppt titellåten från sitt kommande album Nøgen og Natteblind förra månaden, är det nu dags för Ulla Britt Simonsen att följa upp med singeln Dialog som du kan njuta till här nedan.

Här bjuder sångerskan oss på vacker stämning när hon liksom målar up låten med en avskalad och nästan svävande känsla. Att det är just på danska som Ulla Britt sjunger på gör liksom ännu vackrare på något sätt. Tycker det språket passar väldigt fint för just sång. Att jag sedan personligen är ganska dålig på att förstå danska gör inte så mycket här. Sångerskan sjunger ju trots allt kring scenariot där ord blir likgiltiga. Det är väl det som är musikens absoluta kraft. Att man förstår känslan i låten även om man inte förstår orden.

Vackert är det i alla fall och jag uppmanar dig verkligen att lyssna på Dialog. Låten är skriven av sångerskans som sedan varit med och producerat låten tillsammans med Per Lange och Kasper Sandberg.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply