Alexander Laitila är mannen bakom artistnamnet Baimz. Han kommer ursprungligen från Hjo men sedan fyra år tillbaka bor Alexander i huvudstaden där han jobbar som låtskrivare och producent.

”När jag var yngre spelade jag i ett band, men efter att jag lade av så kände jag att man saknar interaktionen med människor, dessutom finns det också ett gäng låtar på lager som jag inte vill ge bort till andra artister.”

Baimz

Baimz debuterar här med singeln Fkd up. En låt som handlar om att inte vara närvarande eller öppen i relationer. Att tillslut vilja släppa taget om en person innan man fått någon ordentlig koppling, för att man vet att man i slutändan kommer såra personen. Allt producerat till ett skönt och luftigt R&B-beat som målas upp tillsammans med en engitarr. Det blir melodiskt och har liksom en flytande känsla vilket jag uppskattade.

”Ville också ha en produktion på låten som var ganska svävande eftersom man själv inte är närvarande.”

Baimz
Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply