Efter singlarna Kom igen och Ingen annan som släpptes 2018 är det nu äntligen dags för Amanda Salminen från Örebro att släppa sin tredje singel Hårt mot hårt.
Låten handlar om att vi alltför ofta sätter hårt mot hårt i mötet med andra människor. Hur vore det om vi istället kunde vända andra kinden till och kanske våga vara den som säger ”hej” till någon som behöver det? Visst känns det igen? Att titta ner eller bort när man träffar någon för det är jobbigt att vara social och trevlig.
Amanda berättar för bloggen:

Favoriter Apple Music

”Inspirationen till låten föddes i min stela trappuppgång där ingen mötte någons blick eller hälsade på varann. Antingen är vi för uppe i våra egna tankar eller så vågar vi inte vara den som sträcker ut en hand. Hur skulle världen se ut med lite mer omtanke och om alla fokuserade lite mer på andra än på sig själv?”

Amanda kommer ursprungligen från Skellefteå och är utbildad musiklärare samt att hon leder gospelkören Joybells. Det var också gospeln som fick bitarna för just Hårt mot hårt att äntligen falla på plats då avslutningen av låten får svälla upp med hjälp av just gospelkör.
Låt Amanda ge dig en tankeställare med singeln Hårt mot hårt som du kan uppleva här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.