Då var det dags för ännu en debutant här i bloggen. Esther Kohl är en artist som har Los Angeles som bas och som började skapa musik i high school. Första singeln ut med Esther är In between. Här bjuder artisten oss på ett drömliknande musiklandskap där som byggs upp från ett behagligt elektroniskt beat och stämningsfulla synthar.

Dolby Atmos

Låten i sig kommer från pandemin och handlar om nära vänskap som blivit mer främmande under perioden. Något som jag tror inte bara Kohl kan känna efter ett år med restriktioner och att vi alla fått hålla oss lite mer för oss själva eller i mindre grupper.
Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.