Den Wien-baserade sångerskan OSKA släppte i början av året EP:n Honeymoon Phase. Nu är det dags för sångerskan att arbeta mot ett helt album vilket hon inleder med singeln Lousy T-Shirt. En låt som skriver en varm sommardag under efterdyningarna från ett breakup.

Popmuzik Popcast

”Den handlar om vad som är kvar efter en sådan upplevelse och hur förhållandet i sig inte alls känns verklig för dig. När du ser tillbaka känns det mer som att du tittar på en film och inte som att du faktiskt levde den. Ibland kan det kännas som att den andra personen kommer över det hela mycket snabbare och att allt som återstår är en t-shirt – ett uttalande från min ex-pojkvän.
Det är en mycket personlig låt som jag skrev i ett skede när jag var riktigt arg. Efter att ha skrivit var jag inte det längre. Det är skönheten i låtskrivning – du har en sådan glädje med den nya låten att du glömmer allt annat. Ibland är det som är kvar efter ett förhållande: en värdelös t-shirt och en låt.”

Resultatet är charmigt i all elände. Behaglig sång och arrangemang som utgår från en gitarr för att sedan bygas på med ett beat. Det blir en bra poplåt där vemod och stark melodi får skapa magi för oss. Du hör resultatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.