Efter en rad dåliga dejter och kontrollerande förhållanden hade artisten Kenzie Cates vuxit sig bekväm med tanken på att det inte finns någon snäll människa där ute för henne. Hon hade helt enkelt glömt möjligheterna som omvärlden kan presentera bara man är mottaglig för dem. Men så kom det tillslut den där någon som förändrade hennes värld. 

Svensk Pop Apple Music

”Jag skrev Just Ain’t You på andra sidan en serie dåliga relationer. Jag hade blivit så van vid att spendera tid med människor som var självupptagna och patologiska lögnare att jag glömde att det fanns andra typer av människor i världen som kunde behandla mig som jag  förtjänade att bli behandlad. Jag var äntligen singel och träffade nya människor, av vilka de flesta inte var några perfect match, när jag äntligen träffade den här personen som visade mig hur det kändes att bli behandlad bra. Så var det livsförändrande. Här var det någon som tog hänsyn till vänlighet min egenskaper som jag inte visste att jag ens hade saknat i mina tidigare relationer. Så jag började ett enkelt skriva min nya singel den kvällen.” 

Kenzie Cates

Just Ain’t You representerar helt enkelt ett uppvaknande för artisten och vi känner definitivt nerven av sårbarhet från tidigare relationen i låten. Men produktionen andas även hoppfullhet och en tro på framtiden. Det är atmosfäriskt och lättsamt med en avslappnad och träffsäker sånginsats från Kenzie. För att färdigställa låten har artisten tagit hjälp av de allra bästa och det hörs verkligen i slutprodukten. Denna Brittisk-Colombianska sångerska började tidigt med låtskrivande och musik. Redan som 11-åring spelade hon in sin först låt och har därefter en flerårigt gedigen skolning inom låtskriveri och musikskapande. Med autenticitet, ärlighet och djup fortsätter hon imponera och erövra ny mark. Nya singeln Just Ain’t You hör ni här. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011