Electropopduon Moodbay släpper leadsingeln från sin kommande EP:n. Singeln My Thing markerar inte bara ett nytt kapitel för duon, utan är även första singeln de släpper independent. Således har de nu kontroll över sitt artisteri, sound och kreativitet. Värdigt inspirerande måste jag säga!

Från deras garage-studio i England gör de elektronisk indiepop som både är drömsk och atmosfärisk. Deras budskap är relativt simpelt, man ska vara sig själv i alla lägen och inte bry sig om andras åsikter. När vi lyssnar på deras musik ska vi känna oss fria att röra oss precis hur vi vill. Musiken ska helt enkelt transportera oss till en plats fri från normer och dömande. 

Singeln My Thing är en exakt reflektion av detta budskap, vi hör sångerskan Anna Stephens sjunga att hon inte bryr sig om någon annan för hon gör sin grej. Produktionen är soft men bjuder samtidigt in till rörelse och dans. En subtil bas driver låten framåt samtidigt som vi får en mängd snygga syntar som fyller ut och skapar bredd. De båda musikerna har gedigna bakgrunder inom musik och låtskriveri. De hämtar inspiration från ett bryt spektra genrer och kallar de sin stil för moodpop. Tillsammans skapar Moodbay helt enkelt en dynamisk duo och nya singeln My thing är imponerande bra! 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply