I slutet på förra året läckte Annika Rose själv en snutt av sin singel Hypocrite TikTok. En halv miljon visningar senare och fans som trånat efter releasen så är den äntligen här! Låten är berättad ur ett perspektiv av att vara psykolog åt sina vänner. I singeln hör vi bland annat sångerskan sjunga att vännerna alltid kommer till henne för goda råd. Men oavsett vad för tips hon ger dem gör de precis tvärt om. Något som visade sig ha en otroligt stor igenkänningsfaktor, då många på just TikTok förlikade sig med texten. Hypocrite markerar andra singeln från artisten i år och bygger mot en kommande EP som släpps senare i år. 

Låten är avslappnad med rätt mängd attityd. Produktionen andas kommersiell pop men flirtar även rätt mycket med indie. Vi hör många organiska instrumentval som gör att det känns både levande och spännande. Kontrasten mellan live-känslan och Annika Rose pop-röst gör att det slår gnistor om singeln. 

Endast 19 år gammal har Annika en tydlig vision om vilken artist hon ämnar att vara. Med en bubblande personlighet, karisma och driv är beskrivs denna LA baserade artist som någon på samma nivå som många etablerade. Man finner henne oftast framför pianot där hon spenderat långa nätter i syfte att finna sin unika röst och autentiska sound. Nya singeln Hypocrite hör ni här!

 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply