Emotionellt rå och avskalat vacker är vad Alexis Donn ger oss i singeln Bad At Being Broken. Ibland kan faktiskt ens värsta fiende vara en själv och det är precis som vad denna lovande artist vill förmedla med nya singeln. I egna ord säger Alexis: 

Bad At Being Broken skrevs under en mycket negativ nedåt-spiral, där jag skrev ner allt jag hatade om mig själv och insåg vad jag hatade om mig själv mest var alla motsättningar och paradoxer; det var där tanken ”jag är till och med dålig på att vara skör” uppstod. Jag grät  fram melodin i min mikrofon klockan ett på natten – och i de flesta tagningarna i låten är från den natten, du kan till och med höra min röst bryta i slutet. Jag ville att den här låten skulle vara lika rå och riktig som kvällen jag skrev den, och hjälpa alla som kämpar för att acceptera sig själva att känna sig lite mindre ensamma.” 

Denna Nashville baserade singer/songwriter gjorde sig ett namn då hon fångade uppmärksamheten för sin otroliga röst och elektroniska produktioner. Något som många topp-producenter både fann intressant och lovande. Hennes egna debutsingel hamnade faktiskt tillslut i ett populärt TV-spel. Därefter har hon släppt diverse house-låtar tillsammans med stora namn och ådragit sig en stor skara fans. Med många spännande låtar på gång är 2021 året då artisten visar världen vem hon är. Den vacker avskalade låten Bad At Being Broken hör ni här i bloggen! 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply