Haiden följer här upp singeln Want to want you från i Mars med singeln Unless.
Nya singeln inelds med en akustisk gitarr och vi får höra sångaren sjung till ett ex medan låten rullar fram med ett skönt avskalat beat.
Om låten berättar Haiden för bloggen:

KMR Studios

”Jag älskar låtar som släpper ner dig mitt på slagfältet och låter dig ta reda på vad som händer medans du går. Det är så sällsynt att känna något tydligt och utan tvekan. De flesta känslor, särskilt de som är förknippade med förändring, fördunklas av förnekelse eller bitterhet. I Unless introduceras du till karaktärerna genom en ensidig konversation, vilket gör det omedelbart svårt att lita på berättaren eftersom du inte känner till den andras sida.”

Det blir ett intressant drama som utspelas för våda öron och med det också en jävligt läcker låt.
Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.