Idag får vi andra singeln från Lou Elliotte vars röst vi känner igenom från svenska gruppen estraden. Hon följer således upp fjolårets succé med nya låten Happy For Me. På rekordkort tid har Lou Eliotte blivit en av Sveriges mest lovande pop-exporter och 2021 kommer hon ta världen med storm. Flertalet singlar kommer leda upp till en debut-EP i höst. Hennes karakteristiska stämma och avskalade pop-produktioner med nerv och sårbarhet känns som ett vinnande koncept. Happy For Med är ytterligare ett bevis på sångerskans talang för låtskriveri och melodi. Såhär säger artisten själv om nya singeln: 

Apple Music Svensk Pop

”Din partner ska vara din hejarklack, inte någon som jämför sig med dig. Happy for me handlar om hur ens partner inte kan vara glad för ens skull. Väntan på att nån ska bli bättre, och att en är för kär för att kunna lämna och förstå att det aldrig kommer hända… ”

Lou Elliotte

Att artisten har fingertoppskänsla för hit-låtar är oundvikligt om vi ser till framgångarna på Svenska. Rösten och produktionerna är exakt lika skimrande och intressanta på Engelska. Den aktuella singeln släpps med tillhörande video (producerad av Ted Malmros) där vi ser hur Lou Elliotte gråter guldtårar och melankoliskt blickar tillbaka på sitt tidigare förhållande.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.