Klyschigt nog kan ibland det svåraste vara att ta vara på det uppenbara. Att värdesätta folk i ens närhet är inte alltid det lättaste när det känns som att det enda man ska göra är blicka framåt. Ungefär någonstans i detta resonemang landar vi när vi slår på Nick De La Hoydes nya singel Stay by me.

Följ på Apple Music

”Ibland krävs det en olycklig händelse för att du ska vakna upp och inse kärleken som finns omkring dig. Jag var skyldig till att ha tagit saker i livet för givet och i mitt lägsta ögonblick var det så tydligt för mig vad som betyder något i livet och vad som inte gör det.”

Nick De La Hoyde

Det vore en underdrift att säga att jag inte tycker den här låten är riktigt bra. Det är organisakt producerat och landar definitivt i indie-skalan. Men det är även väldigt mycket som för mig till samtida pop-musik och rap i den här låten. Det skulle lika gärna kunna vara Post Malone som sjöng denna låt. Nu kanske det är en referens artisten själv inte uppsakattar, men oavsett är det riktigt snyggt producerat och paketerat. Det finns definitift en kommersiell nerv i den här låten som doftar hit-potential.

Det märks att artisten bär på en skicklighet vad gäller låtskriveri och tittar vi på tidigare meriter har Nick De La Hoyde varit verksam sedan 2014, spelats på diverse radiostationer men också framträtt runt om i hela världen. Lägg där till att han skrivit musik med människor från alla världens hörn så förstår ni att det finns mycket talang att hämta här. Nya singeln Stay by me hör ni här i bloggen!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.