Rebecca Helena är tillbaka med indie-balladen Another Me. Låten säger artisten är en av de mest ledsamma hon någonsin skrivit. Pratar därtill produktion är det även den mest organiskt producerade och atmosfäriska låt artisten givit ut. Även om det är många förstagångs företeelser är låten otroligt vacker och känslosam. Men artisten uttrycker en viss nervositet inför släppet, då låtens text verkligen bär på ett personligt budskap och Rebeccas röst är både rå och sårbar till sin ton vilket skiljer sig från allt hon gjort innan. Men det ska hon absolut vara stolt över, det är lätt att relatera till och riktigt bra!

Oavsett hur man ser sig som artist är det alltid intressant att bredd och visa på nya sidor och i låten Another Me får vi absolut bredd. Tidigare singlar från artisten har burit på en självsäker nerv och Rebecca Helena själv säger att kommande singlar kommer röra sig mer gentemot EDM-hållet. Men som låt betraktad är Another Me avskalat vacker och känslomässigt rörande.

Från början född i Norge men numera bosatt i Berlin började Rebecca skriva musik tidigt. Artisten skriver alltid sina låtar själv och har redan fått stor support från spellistor i Norge och samarbetar med några av de största producenterna inom EDM-scenen i Berlin. Det är rätt uppenbart att vi kommer höra mer från denna lovande artist framöver. Så det är bara att vänta med spänning.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.