Efter ett infekterat uppbrott kan känslan som uppstår vara lycka och eufori efter att ha funnit kraften att göra slut på det. Exakt så är fallet för Talon David i hennes nya singel Not My Problem. Här får vi ett pop-piller av lycka, artisten sjunger om hur exet inte längre är hennes problem och att hon dansar ner för gatan för att fira frihetskänslan. Ganska talande eller hur?

Låten skrevs från början mer som ett skämt eller sätt att bearbeta sina känslor. Men gensvaret från familj och vänner var enbart positivt. Och med tanke på hur förra året såg ut vill artisten Talon nu sprida glädje och få folk att dansa igen.

Stationerad i Nashville gör denna unga talang elektronisk pop-musik. Som barn kämpade hon att uttrycka sig genom språk, men fann ganska snabbt förmågan att kommunicera genom sång. Något som resulterade i att artisten 2017 fick grammy-stiftelsens pris för ungdomar som gör musik. Efter att Talon David avslutat sin universitetsstudier hoppas hon på att kunna resa världen runt med sin musik. Ni hör nya singeln Not My Problem här i bloggen!

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply