Brittiska indie-pop Atticus Blue släpper tredje singeln Too Little Time och det låter både spännande och unikt. I låten möter vi akustiska inslag och falsettsång som faktiskt påminner om Ed Sheeran, här skapar han en snygg bladning mellan pop och R&B. Låten visar på en kommersiellt gångbara och akustiska sida, men låt er inte luras han kan även rappa och göra musik som gränsar mer åt indie. Således är Atticus Blue någon som har bredden i sitt artisteri och det är väl precis detta som gör att man bli intresserad! Lägg där till att han även producerar sin egen musik så är artistprofilen fulländad. 

Med sina smarta texter och känsla för tydliga pop-hooks bjuder Atticus Blue in oss lyssnare till ett musikaliskt landskap där vi många gånger kan känna hög igenkänningsfaktor. Efter att ha gått igenom mental ohälsa under delar av sitt liv har musiken fungerat som en tillflykt för Atticus Blue. Han har låtit tatuera in ”It Runs Through Me” som en symbol för vad musik innebär för honom samt att den alltid flödar genom honom. 

Med en uppenbart stor passion för musikskapande ger Atticus Blue oss tredje singeln Too Little Time. Fantastiskt välproducerad pop som fungerar utmärkt på radio och definitivt placerar honom bland stora namn i pop-världen. Too Little Time hör ni här i bloggen! 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.