Avskalat, nära och med råa känslor förmedlar isländske LOGI en magisk singel i I Will Be All Right. Låten är dynamisk i sin produktion, den börjar relativt avskalat och traditionellt men bygger sedan på med live-instrumentering och får en organisk och nästan livaktig känsla. LOGIs röst är vackert skör och bär på ett alldeles unikt röst-ID, sången når verkligen rakt in i en och det känns inget annat än äkta och ärligt. 

Nordiska Favoriter

Utan att gå vidare in på själva handlingen i I Will Be All Right säger artisten att den handlar om skuldkänslor och förvrirring. Vilket någonstans kan höras i produktion och även vissa textrader som är väldigt frågande och insiktsfulla. 

Tagen från artistens nysläppta EP med samma namn som artisten själv är I Will Be All Right en alldeles fantastiskt bra pop-låt med känslomässigt djup. Ni hör LOGI och hans nya singel här i bloggen. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.