Pluck-syntar möter oss i den attityd-fyllda singeln If That’s What You Like. Här är det rytmer som står i fokus och det går absolut inte att sitta still till de latinska tempot. Det doftar sommar och fartfyllda fester. Låten är tredje singeln från en kommande EP och speglar definitivt PAENDAs förmåga att skriva pop-hits som gör sig lika bra på fest som radio. 

Om inspirationen till låten säger artisten:

” Man kan bara inte hålla fingrarna från vissa människor, även om man vet att de inte är bra för en. If That’s What You Like säger alltså att det är okej. Livet är för kort för att hålla sig från nöje hela tiden.”

Flirtigt och hett är alltså vad PAENDA levererar i singeln If That’s What You Like. På senare år har artisten dock omdefinierat sitt sound något, från att syssla med indie gör hon nu mera musik som drar sig åt kommersiell elektronisk musik. Tittar vi tillbaka något på hennes artistkarriär kan vi se att hon både öppnat för pop-undret Jessie J och representerar Österrike i Eurovision Song Contest 2019. Men nu är PAENDA alltså till baka med sitt nya sound och det stärker hon ytterligare i tredje singeln If That’s What You Like

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply