Den Los Angeles-baserade artisten NYIKO släppte nyligen albumet Honesty som då följde upp EP:n Crush från 2019. Med en musikalisk stil som påminner om 80-talet new wave-band sjunger NYIKO om kärlek och krossat hjärta på albumets elva spår. Här kan du lyssna på titelspåret från albumet. En låt där sångaren ber en person att vara ärlig, men inte för ärlig, utan var försiktig hur personen uttrycker sig.

Apple Music

Jag älskar den synthiga produktionen på låten här. Att musiken är inspirerad av The Cure och Smiths är väl ganska uppenbart när man hör låten. Det är ju det som gjorde att jag fastnade för NYIKO från början och du har bland annat redan hört singeln Like the movies från albumet här i bloggen. Men som sagt, nu har vi ett helt album att bli nostalgiska till för första gången.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.