Med skönt medryckande driv i refrängen och stark melodi släpper Madeline här sin tredje singel Emergency snack. Det var i fjol som hon debuterade med singeln Guilty conscience och sedan släppte hon även Springsteen-covern Dancing in the dark.
Emergency snack är skriven av sångerskan tillsammans med hennes producent och pojkvän Jack Kleinick där texten handlar om en fallerande vänskap där behovet av bekräftelse tär på relationen.

Artisten berättar för bloggen:

”Låten kom till ganska snabbt. Jag tänkte inte riktigt på vad jag skrev förrän efter det. Skrivprocessen var ganska representativ för den faktiska situationen. Jag kände att jag hade mina känslor överallt, men det fanns faktiskt en genomgående linje av mina tankar hela tiden.”

Så om du älskar de där starka poplåtarna med skön pulserande känsla i refrängen, så är Emergency snack definitivt något för dig!

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply