Då var det dags energifylld pop här i bloggen. Denna gång tar vi oss till New York City där vi hittar Illicit Ghost som kan skriva popartist och violinist på sitt CV. På singeln Higher bjuds vi på sköna gitarrer, vilda fioler och glittrande synthar som tillsammans skapar en pulserande och bubblande känsla när sångerskan sjunger om att vara öppen över öronen kär i någon. Jag blev i alla fall helt lycklig av detta, för om man skulle beskriva känslan av kärlek med en låt så är Higher ett bra sätt att beskriva den på.

Svensk Pop

Om singeln berättar Illicit Ghost:

”En dag kom någon och vände min värld helt upp och ner på bästa sätt när jag minst förväntade mig det. Jag värnar om varje sekund som jag får dela med min partner. Jag blir bättre på att leva just nu och tro att jag är värd kärlek.”

Higher är första smakprovet från kommande albumet med Illicit Ghost och du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.