Med en drömliknande och skönt svävande känsla skickar Mustafa Sal ut singeln Spaceship boy i universum. Den har definitivt en behaglig tyngdlös känsla på vilken Mustafa reflekterar över en relation som kraschat och hur han längtar efter att än en gång hitta den där kärleken. Väldigt fint och utlämnande, samtidigt som vi som lyssnar får följa med på en vacker resa ute i en kärlekskranks persons kosmos.

Popmuzik Podcast

Spaceship boy är skriven av sångaren tillsammans med Daniel Morgan Ball som även varit med och producerat låten.

Spaceship boy är Mustafa Sals andra singel och följer upp Wait for you som släpptes tidigare i år. Lyssna och njut här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.