Det är dags för electropop från Belarus. Det hör ju inte till vanligheten här i bloggen, men nu är det äntligen dags. Det är Stazhery, eller Стажеры som precis släppt albumet Proekt 1 från vilken du här kan lyssna på Voyager I. Låten gjordes från början som en cover på en annan låt och medan de väntade på tillåtelse att släppa covern gjorde de en remix på den, som då blev denna låt. Spännande utveckling i studion skulle man kunna säga.

Följ på Apple Music

Resultatet är en mix av synth och krautrock och det hela gav lite en känsla av Public Service Broadcasting mixat med 70-tals Jarre, så för mig var detta en mycket positiv upptäckt.
Gillar du låten kan du även lyssna igenom hela albumet här nedan. Den är verkligen värd att lyssnas på.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.