Brittiska sångaren Skip Curtis ger oss sista singeln innan debutalbumet Culture Violet släpps. I nya låten Sink Into You får vi en organiskt producerad indie-rock låt som bär ett drivande beat och storartad refräng. Ytterligare ett bevis på artistens förmåga att skriva dynamiska indie-musik. 

Såhär säger han själv om singeln:

”Det är en nautisk kärlekssång. På jorden finns det inget mer kraftfullt än vattnets kraft, så det kändes som den perfekta metaforen att använda när man skriver en sång om hängivenhet och kärlek. God gammal, kraftfull kärlek.”

Tittar vi närmare på artisten Skip Curtis har många strängar på sin musikaliska lyra. Han började sin musikkarriär genom skapandet av det fiktiva bandet XY&O vars demo radiostationer runtom i USA började plocka upp och gjorde till en hit. Oundvikligen gick det fiktiva bandet då till att bli ett riktigt och har spelat på mängder av festivaler runtom i världen. Den egna musiken började han producera 2019 och etablerade även då sitt skivbolag Pet Shop Records. Artisten själv jobbar utanför egna musiken med både låtskrivare-föreläsningar, A&R, konsultation samt med att utveckla nya skivbolag och management. En musikentreprenör helt enkelt. 

Ny singeln Sink Into You hör ni här i bloggen! 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.