Med gospelkör och en positivt upplyftande känsla kraschade D:Ream in på den brittiska singellistan i början av 1994 med den über-catchiga singeln Things can only get better.
Låten släpptes första gången ett år tidigare och nådde då bara en 24:e plats på samma topplista. Men efter att Al Mackenzie lämnade gruppen valde sångaren Peter Cunnah producera om låten en smula och den blev sedan den hit vi kommer att minnas den som när den släpptes den 27:e December 1993.

Favoriter Apple Music

Things can only get better fick sedan ett nytt liv när Tony Blair använde låten i sin valkampanj 1997 och då återvände den än en gång till topplistorna medan Blair tog över titeln som premiärminister i landet.

Även här i Sverige blev Things can only get better och vi köpte singeln tillräckligt så den hamnade på en hedrande sjundeplats på singellistan. Själv upptäckte jag låten – som nästan med all brittisk topplistemusik på den tiden – på samlingen Now That’s What I Call Music som var mitt fönster mot den brittiska topplistan under 90-talet. Det var kärlek vid första lyssningen för min del, men vem kan överhuvudtaget motstå den där gospelkören i låten? Ingen. Någonsin.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.