Ibland behöver man bara få höra lite upplyftande pop. Du vet en positiv poplåt om kärlek som får dig att le både på utsidan och inombords. Det är precis det du kommer att göra när du hör singeln Lonely heart med Lara Eide. Mogen, behagligt rytmisk pop som också är debutsingeln med denna norska sångerska.

Eide växte upp i Norge tillsammans med sju syskon, en clown till pappa, samt en massa olika husdjur som rävar, grisar, fåglar och hundar. I centrum för hennes uppväxt var dock musiken och hon började uppträda redan vid fem års ålder. Hennes musikintresse tog henne sedan till Sydney där hon studerade musik och nu är det som sagt dags att visa upp det hon lärt sig under åren med EP:n CHROMA som består av fyra singlar som släpps nu under våren och sommaren. Först ut är då Lonely heart som handlar om att våga satsa på kärleken, trots att man är trött på datinglivet och har hittat sig själv som individ.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.