Vad är det som är så fel med att bara ha det riktigt härligt? Den frågan ställer sig Paul Cook när han skapar musik. Att helt enkelt bekymmerslöst ta tag i gitarren och riva av en låt som för tankarna till legender som för tankarna The Beatles är inget annat än en självklarhet för den här artisten. Med sitt singer-songwriter sound som gränsar till indie-pop sprider Paul Cook glädje runt sig med sin musik. Det är nostalgiskt och rent av löjligt bra. 

Nordiska Favoriter

Nya låten Old Pursuit är titelspåret från nysläppta EP:n med samma namn som singeln. Här får vi live-trummor och organisk instrumentering och en härligt avslappnad sånginsats från artisten. 

Stäm upp i feel-good feelingen i Old Pursuit och dröm tillbaka till när musik faktiskt fick vara inget annat än just musik och glad stämning.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011