Låten What’s Mine var från början skriven och pitchad till ingen annan än Selena Gomez. Men över tid tog istället Jordyn Stoddards tillbaka den och gjorde singeln till sin egen anthem för självförtroende och attityd. Tiden under karantän gjorde att artisten fick perspektiv på sitt egna värde. Efter år av att ha blivit negligerad i musikindustrin blev just låten What’s Mine Jordyn Stoddards sätt att sätta sig i förarsätet i sitt eget liv. Med singeln vill artisten att lyssnaren ska känna att hårt arbete ger avkastning så länge man är sann mot sig själv och utstrålar självförtroende. 

Jag hör definitivt att singeln What’s Mine skulle kunna sjungas av Selena. Men samtidigt har Jordyn Stoddard en betydligt mer självsäker ton som jag tror Selena hade haft svårt att matcha. Med andra ord, bra att artisten behöll låten själv. Produktionen flirtar med R&B och elektronisk pop, men har samtidigt en oroligt kommersiell nerv och är absolut något jag hör spelas på radio flitigt. 

Artisten Jordyn Stoddard representerar den moderna musikern, med en dröm om artisteri och låtskrivarframgångar flyttade hon vid 18-års ålder till Nashville för att följa sitt musikhjärta. Idag är hon 22-år och har spenderat mycket tid med att polera sitt sound och artisteri. I år släpper hon sin debut EP som ämnar att ge självförtroende, men även visa på sårbarhet för lyssnaren. Fram tills den släpps lyssnar vi in What’s Mine

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.