Med inspiration från This Coast Bias mammas förkärlek till disco och pappas för rock ger han oss den synt-inspirerade singeln 4solong. Storartade pulserande syntar, en touch av disco, något viskande lead och live trummor är vad den grymma singeln bjuder på. Som allra bäst är 4solong i refrängen när den brister ut i en arenaliknande pop-explosion som vem som helst kan sjunga med i. 

Favoriter Apple Music

This Coast Bias har gjort sig känd för att sjunga om break-ups och svårigheten att brottas med minnena av någon. Nya låten 4solong bär dock på ett lite annorlunda budskap än tidigare. Här hör vi om lyckan som upptår när två personer som fullkomligt älskar varandra återförenas. 

4solong är en låt om att äntligen återse den personen du alltid velat ha i ditt liv. Jag brukar skriva låtar om uppbrott eller längtan, men den här känns mer bubblande än så. Det handlar om att lämna tvivel bakom sig och bara gå för det. Det är en lutande ut-genom-bilfönstret-med-en-glass-låt som jag föreställde mig spelas i slutet av en John Hughes-film, som när Bender kastar knytnäven i slutet av The Breakfast Club.”

Denna Oklahoma-baserade artist är förutom multiinstrumentalist, även en duktig producent och låtskrivare och har i skrivande stund redan gett ut 21 låtar sedan han startade sitt artistprojekt 2019. De musikaliska influenserna sträcker sig allt från Led Zeppelin till ABBA, och just ABBA är ju något som alltid går hem här i bloggen. 

Se till att lyssna in 4solong redan idag. 

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik in Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.