Dags för ännu en poplåt här i bloggen. Denna gång är det den amerikanska artisten Julia Lucius som släpper singeln Something I said. Om du gillar starka poplåtar med den där medryckande melodin så har du verkligen kommit rätt här. Med hjälp av producenten och låtskrivaren Adam Yaron har Lucius verkligen skapat något som jag tror många av Popmuziks läsare kommer att uppskatta. Själv gillade jag countrygitarren i slutet av låten. Saken är den att Julia vuxit upp med just country, jazz och disco så inte konstigt att det fläckat av sig.

Something I said handlar om att kommunicera med någon du gillar. När du skickat ett meddelande och inte får svar.
Julia berättar för bloggen:

”Jag skrev den här låten efter att jag föll för någon som bestämde sig för att ghosta mig och sedan bara höra av sig när personen kände för det. Det var total radiotystnad och sedan ett SMS som löd ”wyd” klockan 02 på morgonen. Jag undrade vad som var fel med mig och varför jag blev så galen över någon jag knappt kände. Jag frågade mig själv: ”Var det något jag sa?”.
Eftersom jag är en hopplös romantiker var jag tvungen att hantera förlusten av denna person genom att skriva om det. Den är den perfekta ”stå ut med ghosting”-låten vi alla behöver när vi känner oss lite nedslagen.”

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.