I 15 år har artisten Ruby Velle gjort musik och hon känner att hon precis bara börjat. Det måste ju vara en underbar känsla att efter så lång tid fortfarande känna att man utvecklas och vill utforska sig själv och sitt artisteri. I nya singeln Make It får vi inget annat än kraftfull pop som ämnar att ge styrka och inspirerar. I en organisk miljö av instrumentering sjunger Ruby Velle om vikten att enas och föra en gemensam talan i syfte att lyckas med förändring. Stora pukor, körer och en nerv av folk-musik är vad som slår an i refrängerna till denna maffiga låt. 

Popmuzik Podcast

Efter stora framgångar i Ruby Velle & The Soulphonics, där artisten fått möjligheten att stå på diverse stora scener väljer Ruby nu solo-spåret. Som låtskrivare är hon tekniskt skicklig vilket resulterat i två låtar på Billboard-listan. Med sitt soloprojekt fortsätter Ruby Velle att imponera starkt och nya singeln Make It är ytterligare ett prov på hennes låtskrivartalang och vilja att göra skillnad.

Ni hör singeln här i bloggen! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.