Svenska Eleonor Léone levererar drömsk pop med en nerv av mörker och mystik i nya singeln Poor Mom. Över ett läckert R&B beat skildrar artisten en katt och rått lek, som även refererar till serien Dexter. Och har man sett Dexter vet man att han endast skadar mördare, men kan det ses som en god gärning eller är han helt enkelt en dålig kille? 

Svensk Pop

Såhär säger Eleonor Léone själv om nya singeln: 

Poor Mom är en mörk popsång om sexuella trakasserier och den maktkamp som uppstår mellan gärningsmannen och offret. Offret har makten att förstöra gärningsmännens liv endast genom att säga sanningen.”

Eleonor Léone imponerar starkt med singeln Poor Mom och följer det något mörkare spåret artisten presenterade i tidigare singeln Karma. Hon är definitivt sann till sitt elektroniska pop-sound och levererar text som får en att tänka två gånger. Därtill representerar Eleonor även den moderna artisten i den bemärkelsen att hon har byggt sin image helt själv. Något som resulterat i en stor fan-base på diverse sociala medier. Vad är hennes receptet till framgång då? Jo, helt enkelt att hon inte sitter och väntar på andra, utan hon ser till att få saker gjorda själv. Helt rätt inställning om ni frågar mig. 

Med en annalkande EP gör sig Eleonor Léone med singeln Poor Mom redo för att erövra ny mark på pop-scenen. Ni hör låten här i bloggen! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.