Svenska Eleonor Léone levererar drömsk pop med en nerv av mörker och mystik i nya singeln Poor Mom. Över ett läckert R&B beat skildrar artisten en katt och rått lek, som även refererar till serien Dexter. Och har man sett Dexter vet man att han endast skadar mördare, men kan det ses som en god gärning eller är han helt enkelt en dålig kille? 

Såhär säger Eleonor Léone själv om nya singeln: 

Poor Mom är en mörk popsång om sexuella trakasserier och den maktkamp som uppstår mellan gärningsmannen och offret. Offret har makten att förstöra gärningsmännens liv endast genom att säga sanningen.”

Eleonor Léone imponerar starkt med singeln Poor Mom och följer det något mörkare spåret artisten presenterade i tidigare singeln Karma. Hon är definitivt sann till sitt elektroniska pop-sound och levererar text som får en att tänka två gånger. Därtill representerar Eleonor även den moderna artisten i den bemärkelsen att hon har byggt sin image helt själv. Något som resulterat i en stor fan-base på diverse sociala medier. Vad är hennes receptet till framgång då? Jo, helt enkelt att hon inte sitter och väntar på andra, utan hon ser till att få saker gjorda själv. Helt rätt inställning om ni frågar mig. 

Med en annalkande EP gör sig Eleonor Léone med singeln Poor Mom redo för att erövra ny mark på pop-scenen. Ni hör låten här i bloggen! 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.