Upplyftande, glatt och energifyllt så skulle jag vilja beskriva Beat The Systems nya singel Chasing The High. Här möts vi av storartad arenapop med live-trummor och elektronisk energisk produktion. Bandets motto är att det alltid finns plats för mer positivitet, något som de definitivt visar prov på i denna singel. 

Popmuzik Podcast

Vilka är bandet Beat The System då? År 2005 flyttade bröderna Gerald och Stewart Sellan från Malaysia till USA för att följa drömmen om musiken. Där mötte de musikerna Adrian Puan och Shannon Gibbons och tillsammans bildade de bandet Beat The System. 

Med önskan om att sprida glädje till hela världen med deras upplyftande pop-musik levererar bandet en riktigt härlig singel i Chasing The High

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.