London-baserade multitalangen ETAN släpper den 80-talsinspirerade, upplyftande elektroniska popsingeln I’m Back. Låten ämnar fånga energin och förväntningen som ligger i luften inför våren. Därtill även den förväntan vi har inför att världen ska öppna upp igen efter ett år som präglats av gobal pandemi. 

I I’m Back möts vi av en relativt nyfiken produktion, ett stadigt beat driver hela tiden låten framåt och atmosfäriska stämmor skapar tydlighet mellan vers och refräng. I gränslandet mellan indie-pop och elektroniskt driven musik är detta väldigt eget och det är definitivt en bra egenskap. Att vara unik i sitt sound är väl bland det viktigaste en artist kan vara. 

ETAN är född i London men bär på ett kulturellt arv som gör att hennes musik ämnar spegla många olika kulturer. Genom sin musik vill hon skapa inkludering och lägger vikt vid allas lika värde. Hennes unika talang för melodier och låtskrivande är vad som fört henne dit hon är idag och om något är nya singeln I’m Back är ett bevis på talangen som artisten besitter. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply