Kanadensarna fortsätter att visa var pop-skåpet ska stå. Denna gång är det Sam Lapro från Toronto som ger oss singeln You still need me och med den bjuder artisten oss på vemodig pop.
Med singeln sjunger Lapro om att vara fast i ett ensidigt förhållande och med det känna sig sårbar och känslomässigt utnyttjad.

Sångerskan berättar:

”Jag ville känna mig önskad. Jag har blivit sårad så många gånger, jag var inte säker på att jag kunde lita på mina egna instinkter. Jag ville att den här personen skulle visa mig att den fortfarande behövde mig, för jag visste att jag fortfarande behövde dem.
Jag sjunger om min sårbarhet, med mitt hjärta på utsidan. Jag är mest mottaglig för att bli sårad när jag fortsätter att ge någon allt, låter dem gå över mig och ständigt bli sårad i processen.”

Kan tänka mig att det är många som känner som Sam gör här på You still need me. Att man låter sig bli utnyttjad för att man är förblindad av kärleken och låter den andre utnyttja ens känslor.
Samtidigt blev det en väldigt bra poplåt av sångerskans tankar. Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.