Pop och indie är vad som möts på den elektriska låten Monster som både bär på en kommersiell nerv, EDM och pop-rock sound. 

Skicka in din musik

”En elektrifierande bekännelse av skuld, lust och nyfikenhet.”

Så beskriver de båda artisterna låten som talar om den inre kampen av att vara hängiven en relation men fantisera om något annat. I detta fall tar sig denna fantasi uttryck genom ett HBTQ-perspektiv där båda artisterna haft en relation till en kvinna. Men artisterna tillägger att detta kan vara applicerbart på alla som drömmer om något annat. 

Låten Monster blandar modern pop med ganska tunga gitarriff och Skyler Coccos atmosfäriska stämma. Låten är snygg inramad i ett landskap av reverb och mystik, vad som gör låten extra stark är kontrasterna mellan vers och refräng där avskalat övergår till elektrisk explosion. 

Ni hör singeln Monster här i bloggen! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011