Till sommaren, närmare bestämt till den 18:e Juni, släpper Bright Light Bright Light albumet So Gay. So Dramatic. Här samlar den brittiske, numera New York-boende sångaren, 24 låtar som icke funnits på ett album tidigare. Vi snackar b-sidor och andra typer av icke-albumspår.
Ni vet, den typ av låtar som gör somliga artister roligare att samla på än andra när de faktiskt ger fansen något mer än bara singel-låten samt en trött instrumentalversion av densamma låt när de släpper en singel. För när man spelar in ett album brukar det ju bli några låtar över som inte riktigt hittar rätt plats på själva albumet. Då är det fint att ha dessa låtar som just b-sidor på singlarna.

Svensk Pop Apple Music

Först ut som sprillans ny låt från albumet är sigeln What I’d do for you. Väldigt typisk Bright Light Bright Light i stil. Stark melodi och snygg refräng, precis som vi vant oss med att låtar av Rod Thomas ska låta. Lägg sedan till en behaglig mix av vemod och upplyftande pop och detta är definitivt en poppärla av artisten. Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011