Till sommaren, närmare bestämt till den 18:e Juni, släpper Bright Light Bright Light albumet So Gay. So Dramatic. Här samlar den brittiske, numera New York-boende sångaren, 24 låtar som icke funnits på ett album tidigare. Vi snackar b-sidor och andra typer av icke-albumspår.
Ni vet, den typ av låtar som gör somliga artister roligare att samla på än andra när de faktiskt ger fansen något mer än bara singel-låten samt en trött instrumentalversion av densamma låt när de släpper en singel. För när man spelar in ett album brukar det ju bli några låtar över som inte riktigt hittar rätt plats på själva albumet. Då är det fint att ha dessa låtar som just b-sidor på singlarna.

Först ut som sprillans ny låt från albumet är sigeln What I’d do for you. Väldigt typisk Bright Light Bright Light i stil. Stark melodi och snygg refräng, precis som vi vant oss med att låtar av Rod Thomas ska låta. Lägg sedan till en behaglig mix av vemod och upplyftande pop och detta är definitivt en poppärla av artisten. Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.