Drottningen av Svensk pop är återigen tillbaka för att erövra dansgolven med ytterligare en hjärtskärande låt vars refräng är lika hit-doftande som vanligt. Att Molly Sandén sedan första släppet på Svenska varit den som fullkomligt dominerat listorna är inget annat än galet välförtjänt. På Svenska är Molly onåbar och en hit-maskin! 

Efter framgången med Jag mår bra nu och Kärlek slutar alltid med bråk ger nu artisten oss låten Nån annan nu. Singeln är det tredje smakprovet från ett kommande album som har release 7:e maj. Och det albumet erkänner jag gärna att jag är galet taggad inför. 

Nya singeln Nån annan nu transpirerar oss till en rökfylld klubb där folk dansar tätt och stämningen går att ta på. I en snyggt slimmad elektronisk produktion hör ni hur Molly Sandén något svartsjuk sjunger om ett ex som egentligen skulle varit hennes, men valt någon annan. Lika fantastisk som vanligt sätter Molly ord på känslor som många av oss känt, men kanske inte riktigt vågar yttra högt. Pluspoäng ska artisten även ha för det snygga elgitarr-solot i sticket som doftar 80-tal och adderar en ytterligare nivå till denna explosiva hit. 

Dansgolvet är tyvärr författat till hemmaplan tills vidare, men oj vilken stämning Molly Sandén lyckas skapa i ny singeln Nån annan nu. Oavsett utekväll eller inte sa kan man väl dansa lika mycket hemma right? 

Hör nya singeln här i bloggen! 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply