Svenska Hessam ger oss lekfull och insiktsfull elektronisk pop i nya singeln Everybody Feels Like Shit. Med låten ämnar artisten att spegla den tid vi lever i. Allt för ofta är fokus på en perfekt yta och genom singeln vill Hessam helt enkelt säga att det är okej att inte må bra. Det finns alltså en hoppfullhet i Everybody Feels Like Shit som förhoppningsvis kan bidra till att folk vill dansa sig ur svackor i livet. 

Som låt är Everybody Feels Like Shit elektroniskt driven och passar definitivt in i pop-genren. Med sina eklektiska synt-arrangemang blir i alla fall jag fast i den musikaliska värld som Hessam målar upp. Den känns den både catchy och intressant.

Svensk-persiska Hessam har länge haft musiken som sin tillflyktsort. När privatlivet känts svajigt har musikskapandet alltid funnits där. Något som resulterat i mängder av låtar och även en EP som släpptes förra året. Titta gärna in omslaget som doftar Daft Punk. Med sina 80-tals doftande syntar skapar Hessam snyggt paketerad pop-musik som ramas in med hans souliga röst. 

Nya singeln Everybody Feels Like Shit hör ni här i bloggen! 

Musikvideon till Everybody Feels Like Shit får oss i alla fall inte att ”feel like shit”, för i den bjuder sångaren på sig själv i sitt hem. Precis som låten är videon härligt lekfull och du kommer garanterat älska resultatet som du kan se här nedan.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply