Devin Kennedy är tillbaka med nya singeln Hurt U, tidigare recenserade bloggen låten Sundress. I Hurt U får vi dock en betydligt mer avskalad, nära och sårbar Devin. Här presenteras en avskala organisk låt, som definitivt fortfarande flirtar med R&B men ger oss en annan sida av artisten. Stora körer och ekande reverb skapar den omfamnande och varma produktionen i Hurt U

Devin själv säger att nya singeln är hans mest personliga hitintills, vilket jag absolut kan hålla med om. Önskan är att skapa ett universum inom låten där texten talar till Devins egna liv. Lyssnar vi noga talar om en kärlek som är så djup och äkta att en skulle göra allt för den. Tror man på fenomenet soulmates är det precis detta som Devin Kennedy försöker måla upp i låten Hurt U. Här talar artisten om personen du vill spendera resten av ditt liv med och anförtror dig hela din själ till. 

Såhär säger artisten själv om låten:

”Jag skrev Hurt U sommaren 2020 med mina vänner David Hodges och Whakaio Taahi. David besökte Los Angeles från Nashville och det var första gången vi träffade och skrev tillsammans. Vi bestämde oss för att berätta en autentisk och ärlig historia med den här låten och para ihop den med en relativt organisk produktion. Det är alltid ett bra tecken när en låt blir enkel och skriver sig själv. Det var definitivt fallet med ’Hurt U’ eftersom hela låten skrevs på cirka 3 timmar.”

Avskalad men ändå fulländad perfektion är vad Devin Kennedy ger oss i låten Hurt U och ni hör den här i bloggen!

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.