Devin Kennedy är tillbaka med nya singeln Hurt U, tidigare recenserade bloggen låten Sundress. I Hurt U får vi dock en betydligt mer avskalad, nära och sårbar Devin. Här presenteras en avskala organisk låt, som definitivt fortfarande flirtar med R&B men ger oss en annan sida av artisten. Stora körer och ekande reverb skapar den omfamnande och varma produktionen i Hurt U

Apple Music

Devin själv säger att nya singeln är hans mest personliga hitintills, vilket jag absolut kan hålla med om. Önskan är att skapa ett universum inom låten där texten talar till Devins egna liv. Lyssnar vi noga talar om en kärlek som är så djup och äkta att en skulle göra allt för den. Tror man på fenomenet soulmates är det precis detta som Devin Kennedy försöker måla upp i låten Hurt U. Här talar artisten om personen du vill spendera resten av ditt liv med och anförtror dig hela din själ till. 

Såhär säger artisten själv om låten:

”Jag skrev Hurt U sommaren 2020 med mina vänner David Hodges och Whakaio Taahi. David besökte Los Angeles från Nashville och det var första gången vi träffade och skrev tillsammans. Vi bestämde oss för att berätta en autentisk och ärlig historia med den här låten och para ihop den med en relativt organisk produktion. Det är alltid ett bra tecken när en låt blir enkel och skriver sig själv. Det var definitivt fallet med ’Hurt U’ eftersom hela låten skrevs på cirka 3 timmar.”

Avskalad men ändå fulländad perfektion är vad Devin Kennedy ger oss i låten Hurt U och ni hör den här i bloggen!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.