Om du är ute efter en smittsam refräng har du definitivt kommit rätt.
Med strak melodi och lite av en sing-a-long-refräng kommer La La La (Bulletproof) verkligen att både ge ett leende på läpparna och skicka dansimpulser till benen. Själv fick jag lite Status Quo-vibbar av detta, och det på ett bra sätt. För ibland är det behövligt med opretentiös pop/rock som man bara vill ha kul tillsammans med. Det är just det som John Reilly förmedlar med singeln där han sjunger om hur våra mobiler kan koppla ihop oss i dessa isolerande tider. Skulle säga att det är just den typ av uppmuntran som kan behövas just nu.

Reilly är en artist som växte upp med akter som Nat King Cole, Dylan, labeln Motown och glamrock under sina barndomsår i Liverpool. Numera bor sångaren i staden Sheffield där han varit frontperson i Boy on a Dolphin. Men nu är det som soloakt han agerar och La La La (Bulletproof) hjälper till att lyfta oss från tristessen som många befinner sig i under denna pandemi. Det med hjälp av stark melodi och just en telefon.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.