Om du är ute efter en smittsam refräng har du definitivt kommit rätt.
Med strak melodi och lite av en sing-a-long-refräng kommer La La La (Bulletproof) verkligen att både ge ett leende på läpparna och skicka dansimpulser till benen. Själv fick jag lite Status Quo-vibbar av detta, och det på ett bra sätt. För ibland är det behövligt med opretentiös pop/rock som man bara vill ha kul tillsammans med. Det är just det som John Reilly förmedlar med singeln där han sjunger om hur våra mobiler kan koppla ihop oss i dessa isolerande tider. Skulle säga att det är just den typ av uppmuntran som kan behövas just nu.

Svensk Pop

Reilly är en artist som växte upp med akter som Nat King Cole, Dylan, labeln Motown och glamrock under sina barndomsår i Liverpool. Numera bor sångaren i staden Sheffield där han varit frontperson i Boy on a Dolphin. Men nu är det som soloakt han agerar och La La La (Bulletproof) hjälper till att lyfta oss från tristessen som många befinner sig i under denna pandemi. Det med hjälp av stark melodi och just en telefon.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.