Om du är ute efter en smittsam refräng har du definitivt kommit rätt.
Med strak melodi och lite av en sing-a-long-refräng kommer La La La (Bulletproof) verkligen att både ge ett leende på läpparna och skicka dansimpulser till benen. Själv fick jag lite Status Quo-vibbar av detta, och det på ett bra sätt. För ibland är det behövligt med opretentiös pop/rock som man bara vill ha kul tillsammans med. Det är just det som John Reilly förmedlar med singeln där han sjunger om hur våra mobiler kan koppla ihop oss i dessa isolerande tider. Skulle säga att det är just den typ av uppmuntran som kan behövas just nu.

Nordiska Favoriter

Reilly är en artist som växte upp med akter som Nat King Cole, Dylan, labeln Motown och glamrock under sina barndomsår i Liverpool. Numera bor sångaren i staden Sheffield där han varit frontperson i Boy on a Dolphin. Men nu är det som soloakt han agerar och La La La (Bulletproof) hjälper till att lyfta oss från tristessen som många befinner sig i under denna pandemi. Det med hjälp av stark melodi och just en telefon.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

KMR Studios
Share.
KMR Studios

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.